Personvern og informasjonskapsler

Vi benytter informasjonskapsler for å kartlegge bruksmønsteret til de som besøker nettstedet vårt. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen eller enheten du bruker når du besøker vårt nettsted.

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på vårt nettsted samtykker du i at det lagres informasjonskapsler via din nettleser. De fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler.

Dersom du ikke ønsker at vi benytter informasjonskapsler i forbindelse med din bruk av våre nettsider, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på vårt nettsted ikke fungerer optimalt.

For å innhente og analysere informasjonen bruker vi Google Analytics og Hotjar. Vi bruker informasjonen til å forbedre innhold og navigasjon for brukere av nettstedet vårt.

Informasjonen om bruksmønster og statistikk fra søk kan ikke kobles til personlige opplysninger om de som benytter seg av våre nettsider.

Data fra Google Analytics lagres på egne servere hos Google. Data deles ikke uten vårt samtykke, med unntak av gitte avgrensende situasjoner, som når det kreves ved lov for eksempel fra av politi eller domstoler.